Categorieën
Libris

Grip op koolhydraten Snelle en makkelijke weekmenu's

Grip op koolhydraten Snelle en makkelijke weekmenu's 9789021570600
Koop online het boek Grip op koolhydraten Snelle en makkelijke weekmenu's. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 25.99. Grip op koolhydraten Snelle en makkelijke weekmenu's heeft EAN 9789021570600 en is geschreven door Yvonne Lemmers.

Grip op Koolhydraten – Snelle en makkelijke weekmenu's van diëtist Yvonne Lemmers combineert dé kooktrends van dit moment: makkelijk en snel koolhydraatbeperkt eten. Door het dagelijkse koolhydratenuurtje is dit advies niet koolhydraatarm (maar koolhydraatbeperkt) en dus goed vol te houden.

Dit boek bevat 120 nieuwe recepten en 12 makkelijke weekmenu's voor de ervaren GOK-ker, starters, kinderen, ouderen, mensen met een maagverkleining en vegetariërs. Voor iedereen die zonder trek wil afvallen. Van eetlust naar eetrust!

Grip op Koolhydraten is een succesvolle manier om op gewicht te komen en te blijven. Al meer dan 250.000 mensen vielen af en werden gezonder met lekkere koolhydraatbeperkte recepten van Yvonne Lemmers.

“Met Grip op Koolhydraten ben ik in 1 jaar tijd 33 kg afgevallen zonder honger en met heerlijk eten”. – Chantal

Artsen gaan verandering van leefstijl steeds meer inzetten als middel tegen ziekten zoals obesitas, diabetis 2 en hart- en vaatziekten. Koolhydraatbeperkte voeding is een van de pijlers hiervan.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.