Categorieën
Libris

Gonnie en Gijsje…en Ollie natuurlijk!

Gonnie en Gijsje...en Ollie natuurlijk! 9789025761158
Koop online het boek Gonnie en Gijsje…en Ollie natuurlijk!. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Gonnie en Gijsje…en Ollie natuurlijk! heeft EAN 9789025761158 en is geschreven door Olivier Dunrea.

Het prentenboek 'Gonnie en Gijsje… en Ollie natuurlijk!' is de perfecte introductie tot de populaire Gonnie-serie, voor kinderen vanaf 2 jaar.De eerste vier verhalen over het lieve gansje Gonnie, waarin Gonnie kennismaakt met Gijsje en Ollie, zijn nu samengebracht in één groot prentenboek met een bijzonder omslag: als je het schuifje op 'Gonnie en Gijsje… en Ollie natuurlijk!' indrukt, springt Ollie uit zijn ei! Op de bijgeleverde dvd staan bovendien geanimeerde verhaaltjes die worden voorgelezen door Georgina Verbaan.Gonnie en haar vriendjes zijn al meer dan 15 jaar favoriet bij Nederlandse en Vlaamse peuters. De populaire serie van Olivier Dunrea is namelijk niet alleen leuk, maar ook nog eens leerzaam. Een gouden combinatie voor peuters!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.