Categorie├źn
Libris

Gigagrappig moppenboek

Gigagrappig moppenboek 9789024588749
Koop online het boek Gigagrappig moppenboek. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 12.50. Gigagrappig moppenboek heeft EAN 9789024588749 en is geschreven door Gary Northfield.

Gary Northfield breidt zijn succesvolle Julius Zebra-serie uit met het Gigagrappig moppenboek. Eerder verschenen vier leesboeken over de avonturen van de zebragladiator: Rollebollen met de Romeinen, Bonje met de Britten, Ellende met de Egyptenaren en Gedonder met de Grieken. Julius en zijn vrienden gaan op zoek naar de leukste grappen in elke hoek van het Rijk. Kunnen de Britten je laten brullen van het lachen? Laten de Egyptenaren je grinniken? Zijn de Grieken het grappigst? Of winnen de Romeinen het moppentoernooi? Ontdek het in dit boek vol dwaze, grappige en slimme moppen over alle avonturen van Julius Zebra in het Oude Rome, Egypte, Brittannia en Griekenland.
‘Julius Zebra heeft precies de mix waarmee je kinderen aan het lezen krijgt.’ Het Parool
‘Doldwaas, hilarisch en met een leerzame twist.’ Hebban.nl

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.