Categorieƫn
Libris

Gezeik

Gezeik 9789026366536
Koop online het boek Gezeik. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 5.49. Gezeik heeft EAN 9789026366536 en is geschreven door Pepijn Lanen.

Ex-rapper en eindeloos struggelende midlifer Aad vergeet een belangrijk familieweekend. Hij zet alles op alles om zijn vrouw, internationaal vermaard fitnessgoeroe, en zijn wereldwijze kinderen te bewijzen dat hij hun bestemming heus zal bereiken, probleemloos en op tijd.

Haperende techniek, kaasninja’s, zijn eigen warrige hoofd, pretenties en frustraties zitten hem hierbij danig in de weg. Naarmate de slapstickachtige road-, sky- en watertrip vordert, wordt duidelijk dat behalve het laatste restje van Aads eer ook het voortbestaan van de samenleving op het spel staat.

Gezeik is een odyssee waarvan het doel lang ongewis blijft. Onzinnig gezeik, existentiƫle crises en keiharde actie wisselen elkaar in rap tempo af, en te midden van de chaos tekent de ware bestemming van antiheld Aad zich steeds duidelijker af.

'Een heerlijk absurdistisch, maar toch herkenbaar hedendaags verhaal.'- &C

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.