Categorieƫn
Libris

Gewoon voor de lol

Gewoon voor de lol 9789025775957
Koop online het boek Gewoon voor de lol. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Gewoon voor de lol heeft EAN 9789025775957 en is geschreven door Liz Pichon.

'Gewoon voor de lol' is deel 19 in de waanzinnig populaire kinderboekenserie over Tom Groot. Dit keer heeft Tom zijn enkel heeft gebroken en verveelt hij zich kapot.

Tom Groot heeft zijn enkel gebroken en daar is hij nu al HELEMAAL KLAAR MEE. Hij verveelt zich te pletter, dus verzint hij leuke dingen om te doen tot het gips eraf mag. Met Dirk een nieuwe taal bedenken, een krukkenrace met al zijn vrienden, vanuit het raam de hele buurt bespioneren en bovendien: een plannetje maken om die karameldonut van de bakker in het dorp in handen te krijgen. In zijn waanzinnige wereld kan zelfs een gebroken enkel avontuur en vooral heel veel lol opleveren.

'Gewoon voor de lol' barst weer van de avonturen en grapjes, zoals we inmiddels van Tom gewend zijn. De vertrouwde en immer populaire serie weet van geen ophouden! Voor kinderen vanaf 9 jaar.

De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.