Categorieën
Libris

Geheime kracht

Geheime kracht 9789491647000
Koop online het boek Geheime kracht. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.95. Geheime kracht heeft EAN 9789491647000 en is geschreven door Rian Visser.

Het is oorlog tussen de mensen en de robots. Wie gaat er winnen? * Sinds de dood van hun ouders wonen Denny en zijn broertje Flint in een weeshuis. Er verschijnen steeds meer gevaarlijke robots en niemand doet er iets aan. Op een dag ontmoet Denny echter een oude man. Hij vecht in zijn eentje tegen vijf robots. En hij wint! De man hoort bij een geheime groep. Daar wil Denny meer van weten. *Geheime kracht is het eerste deel uit de serie Robotoorlog. Een boek over robots, vechten én vriendschap. * 'Prachtige boeken, zeker ook voor alle gamers die we aan het lezen willen krijgen. Mijn kind zou vroeger een gat in de lucht gesprongen zijn met zo'n boek.' – Ingrid de Graaf, bibliothecaris'Het onderwerp van het boek is érg actueel. Dit boek is een zeer waardevolle aanvulling voor elke schoolbibliotheek!' – Leesbevordering in de klas'Vlot geschreven. Tussen het verhaal door leer je bovendien veel over de ideeën en termen van vechtsporten. Cool!' – Coole suggesties'De schrijfster heeft alles eraan gedaan om het lezen aangenaam te maken; korte zinnen, perfect lettertype (ook voor kinderen met dyslexie), korte hoofdstukken en toch ziet het er helemaal niet kinderachtig uit, zoals sommige makkelijk-lezen boeken. Ik kan het boek aanraden aan kinderen vanaf een jaar of tien, die van een echt spannend verhaal houden. Eigenlijk mag het in geen enkele schoolbibliotheek ontbreken.' – Ineke van Nispen, Libris recensent

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.