Categorieën
Libris

Fred het (heel erg eigenwijze) hert

Fred het (heel erg eigenwijze) hert 9789076168661
Koop online het boek Fred het (heel erg eigenwijze) hert. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.90. Fred het (heel erg eigenwijze) hert heeft EAN 9789076168661 en is geschreven door Pepe Smit.

Fred het hert vraagt zich af waarom hij eigenlijk in een bos woont. En wat is het voor onzin dat hij geen schoenen draagt of handen heeft? Fred steekt niet onder stoelen of banken wat hij wil. Hij laat zich niet zomaar tekenen en een verhaal in sturen. Daar is hij veel te eigenwijs voor.
Pépé Smit werd opgeleid aan de Rietveld Academie en het Sandberg Instituut. Naast haar werk als kunstenaar is zij bekend van haar illustraties en geënsceneerde foto's voor NRC Handelsblad. Het prentenboek Fred het (heel erg eigenwijze) hert is haar debuut. De humor in haar illustraties krijgt een vorm die kleine kinderen laat lachen en nadenken. Maar ook grote kinderen en volwassenen zullen er veel pret aan beleven.
www.pepesmit.com
www.fredhethert.nl

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.