Categorieën
Libris

Flubbertje Flip

Flubbertje Flip 9789000393305
Koop online het boek Flubbertje Flip. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. Flubbertje Flip heeft EAN 9789000393305 en is geschreven door Tosca Menten.

Een bundel vol tegendraadse verhalen van Tosca Menten

De eigenzinnige Flip krijgt om de haverklap een knotsgek idee. Haar buurmeisje Olijf vindt die allemaal maar raar en vies, maar gelukkig snapt Nisar haar helemaal. Met Flip beleef je nog eens wat! Ze verft haar saaie sneeuwpop rood, kookt winterklutspot voor vogeltjes en broedt een gevonden ei uit in haar haar. Van klei maakt Flip een doodecht fossiel van haar neus. Over honderd miljoen jaar graaft iemand die op. Wat zal die opkijken…!

Flubbertje Flip is een grappige verhalenbundel over een meisje dat niet vies is van viezigheid en haar vrolijke eigen gang gaat. Een kinderboek om voor te lezen aan kinderen vanaf 5 jaar of om zelf te lezen vanaf 7 jaar. Marijn van der Wateren maakte de kleurrijke illustraties.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.