Categorieën
Libris

Feedback is fantastisch

Feedback is fantastisch 9789461182456
Koop online het boek Feedback is fantastisch. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 18.50. Feedback is fantastisch heeft EAN 9789461182456 en is geschreven door Julia Cook.

Max weet gewoon niet wat hij moet zeggen als zijn vriend Freek hem vertelt wat een goede kauwgombellenblazer hij is. Alle woorden zwemmen rond in zijn hoofd wanneer Liam hem tijdens voetbal een tip geeft over schieten op de goal. En wat moet hij met Nina? Hij kan bijna niet geloven dat ze zijn T-shirt leuk vindt.

Net zoals veel kinderen van zijn leeftijd, weet Max nog niet goed hoe hij kan omgaan met kritiek en complimenten. In dit boek leert Max hoe je kunt reageren op positieve feedback en hoe je negatieve feedback kunt gebruiken om te groeien. Hij ontdekt dat feedback eigenlijk best fantastisch is!

“Dit is een heerlijk boek om samen met kinderen te lezen. Tijdens het lezen ontstaan vanzelf geweldige vragen, zoals: 'Wat is de beste manier om op complimenten te reageren?', 'Hoe weet je of iemand oprecht is wanneer hij of zij aardige dingen tegen je zegt?' of 'Is het oké om iets goeds over jezelf te zeggen?'. Naar aanleiding van dit boek kunnen waardevolle gesprekken tot stand komen en dat is nu juist het belangrijkste kenmerk van een goed boek!”

James Nottingham, auteur en onderwijsexpert

“Bijzonder herkenbaar en fijnzinnig geschreven! Dit sympathieke verhaal zal elk kind en elke leerkracht aanspreken en effectieve tips aanreiken: hoe ga je om met complimenten en hoe kun je feedback interpreteren en erop reageren in relaties met vrienden, onaardige mensen, ouders of leerkrachten. Wat een geweldig boek!”

Shirley Clarke, auteur van Leren zichtbaar maken met Formatieve Assessment

“Volwassenen kunnen kinderen ondersteunen in hun ontwikkeling door hen positieve, procesgerichte feedback te geven. Maar hoe reageer je daar als kind op? En wat doe je wanneer iemand aangeeft dat iets nog niet helemaal goed gaat? Dit boek is een aanrader voor thuis en op school!”
drs. Floor Raeijmaekers, eigenaar van Het TalentenLab en medeoprichter van Platform Mindset

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.