Categorie├źn
Libris

Familie, vrienden en harige wezens

Familie, vrienden en harige wezens 9789025767822
Koop online het boek Familie, vrienden en harige wezens. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Familie, vrienden en harige wezens heeft EAN 9789025767822 en is geschreven door Liz Pichon.

'Familie, vrienden en harige wezens' is deel 12 in de superpopulaire kinderboekenserie over Tom Groot, die in dit boek een familiestamboom moet maken.

Het schooljaar is in volle gang en de hele klas zwoegt op een opdracht van meneer Fullerman: het maken van een familiestamboom. Tom leert van alles over de familie Groot (bijvoorbeeld: zijn ouders leerden elkaar kennen dankzij een stuk taart!), over zijn vrienden, en niet te vergeten: over de harige wezens die in dit boek rondkruipen…

'Familie, vrienden en harige wezens' is alles wat we inmiddels van Tom Groot gewend zijn: hilarisch, knotsgek en heerlijk toegankelijk. Kinderen vanaf 9 jaar zullen er als vanouds van smullen. En fans van 'Het leven van een loser' ook!

De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.