Categorie├źn
Libris

Extra speciaal (duh!)

Extra speciaal (duh!) 9789025757540
Koop online het boek Extra speciaal (duh!). Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Extra speciaal (duh!) heeft EAN 9789025757540 en is geschreven door Liz Pichon.

'Extra speciaal (duh!)' is deel 6 in de waanzinnig populaire kinderboekenserie over Tom Groot – en misschien gaat het in dit boek wel sneeuwen!

Het is superkoud buiten en iedereen hoopt dat het gaat sneeuwen. Dirk en Tom kunnen dan een sneeuwpop van Haan maken (een sneeuwhaan) en een sneeuwballengevecht houden (pas maar op, Delia!). Ondertussen is oma een nieuwe trui voor Tom aan het breien, maar of die gaat passen, dat is nog maar de vraag…

Met 'Extra speciaal (duh!)', alweer het zesde deel van de serie, kunnen de fans zich opnieuw onderdompelen in de hilarische wereld van de vet goede, superslimme en extra speciale Tom Groot. Gewoonweg geniaal! Voor kinderen vanaf 9 jaar.

De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.