Categorieën
Libris

Episch avontuur (echt wel!)

Episch avontuur (echt wel!) 9789025768898
Koop online het boek Episch avontuur (echt wel!). Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Episch avontuur (echt wel!) heeft EAN 9789025768898 en is geschreven door Liz Pichon.

'Episch avontuur (echt wel!)' is deel 13 in de megapopulaire kinderboekenserie over Tom Groot. In dit boek plannen zijn opa en oma een familie-uitje…

Tom is dolgelukkig nu hij al zijn opa's en oma's in de buurt heeft. Ze geven graag cadeautjes én ze zijn een familie-uitje aan het plannen dat zeker weten episch wordt. Zelfs Delia wil mee. Niet dat dat nou per se hoeft van Tom, maar hij kan haar natuurlijk altijd nog negeren.

'Episch avontuur (echt wel!)' is weer een heerlijk avontuurlijke toevoeging aan deze hilarische reeks. Ook fans van 'Het leven van een loser' zullen ervan smullen. Voor kinderen vanaf 9 jaar.

De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.