Categorie├źn
Libris

En ze filosofeerden nog lang en gelukkig

En ze filosofeerden nog lang en gelukkig 9789026355103
Koop online het boek En ze filosofeerden nog lang en gelukkig. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 22.99. En ze filosofeerden nog lang en gelukkig heeft EAN 9789026355103 en is geschreven door Elke Wiss.

In haar nieuwe boek En ze filosofeerden nog lang en gelukkig laat Elke Wiss, bekend van de bestseller Socrates op sneakers, aan de hand van korte filosofische verhalen zien hoe je een beter gesprek met elkaar kunt voeren. Welke vragen werken wel en welke niet? Hoe bouw je een goed gesprek op? Hoe kun je je eigen oordelen helder krijgen en die van de ander scherp bevragen? Hoe stimuleer je het denken van jezelf en van de ander?
En ze filosofeerden nog lang en gelukkig is een toegankelijk en mooi geïllustreerd boek dat je met inspirerende verhalen en prikkelende vragen leert om tot meer verdieping te komen in gesprekken. Voor ouders die met hun kinderen willen filosoferen. Voor managers die worstelen met leidinggeven en delegeren. En voor iedereen die tijdens een etentje met familie of vrienden een goed en diepgaand gesprek wil voeren.
Over Socrates op sneakers:
‘Waardevolle lessen in hoe te verdragen iets niet te weten en oprecht te onderzoeken wat iemand beweegt.’ – Mark Tuitert
‘Wie Socrates op sneakers leest, krijgt veel praktische tips. Maar vooral word je ertoe verleid jezelf steeds meer op het spel te zetten. Dat dat lukt komt ook door Wiss’ aanstekelijke, toegankelijke en doorleefde manier van schrijven.’ – Filosofie Magazine

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.