Categorieën
Libris

En dan nu het goede nieuws…

En dan nu het goede nieuws… 9789021462868
Koop online het boek En dan nu het goede nieuws…. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 24.99. En dan nu het goede nieuws… heeft EAN 9789021462868 en is geschreven door Ruby Wax.

‘Dit boek hebben we harder nodig dan ooit.’ – Nigella Lawson
Nu we de groene spruiten van een postpandemische wereld beginnen te zien, is Ruby Wax slimme en geestige En dan nu het goede nieuws… de blauwdruk die we allemaal nodig hebben om een vriendelijkere en empathischere wereld te bereiken.
Aan de hand van praktische lessen geeft Ruby lezers de mogelijkheid om positieve verandering te creëren en voorziet ze ons allemaal van een broodnodige tonic voor een betere geestelijke gezondheid en een beter welzijn.
De afgelopen drie jaar sprak Ruby mensen die het voortouw nemen in de nieuwste innovaties en zich inzetten voor een betere toekomst voor de mensheid. Van de gemeenschappen die worden ontworpen om eenzaamheid uit te roeien en de bedrijven die het geluk van hun werknemers vooropstellen, tot de indrukwekkende AI-technologie die kinderen met leermoeilijkheden helpt en de alfabetiseringsgraad naar een hoger niveau tilt. En dan nu het goede nieuws… destilleert Ruby’s inspirerende bevindingen tot belangrijke praktische tips voor iedereen.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.