Categorie├źn
Libris

Eh… juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen?

Eh... juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen? 9789020630992
Koop online het boek Eh… juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 9.99. Eh… juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen? heeft EAN 9789020630992 en is geschreven door Naomi Smits.

Als leerkracht in het basisonderwijs maakt Naomi Smits van alles mee. Haar ervaringen beschreef ze in columns voor Trouw en Juf & Meester, die nu samen met nieuw materiaal voor het eerst zijn gebundeld. De columns bevatten herkenbare situaties, grappige anekdotes en hilarische uitspraken van haar leerlingen, maar ook actuele onderwerpen, zoals het lerarentekort, de toenemende werkdruk en de coronacrisis. Naomi heeft een frisse blik en is niet bang om kritische vragen te stellen. In Eh… juf, hoe krijg je eigenlijk kinderen? geeft ze een kijkje in de klas en laat ze zien wat het onderwijs zo bijzonder maakt.
'De columns van Naomi zijn kwetsbaar, herkenbaar en vol passie voor het vak. Ze laat de prachtige kanten van ons beroep zien, maar legt ook de vinger op de zere plek. Een aanrader om te lezen!'
Maike Douglas, leerkracht en eigenaar van jufmaike.nl

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.