Categorieën
Libris

Een zaak met een luchtje

Een zaak met een luchtje 9789402713879
Koop online het boek Een zaak met een luchtje. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.99. Een zaak met een luchtje heeft EAN 9789402713879 en is geschreven door Iona Rangeley.

Einstein is terug! Geweldige humor en avonturen met de leukste pinguïn in kinderboekenland.Imogen en Arthur missen hun pinguïnvriendje Einstein vreselijk nu hij weer in Australië woont. Dus wanneer ze de kans krijgen Einstein terug te laten komen, grijpen ze die met beide handen aan.Maar dan worden Einstein en zijn vriendje Isaac ontvoerd en lijken ze van de aardbodem verdwenen. Het is tijd voor de kinderen om weer voor detective te gaan spelen, want Einstein heeft hen nodig!Een nieuw hilarisch avontuur van de kleine pinguïn die wereldwijd steeds meer fans krijgt.Over Einstein de pinguïn:’Ik hou van dit boek! Een fantastisch verhaal met geweldige grappige illustraties.’ David Walliams, bestsellerauteur’Een ontzettend leuk boek om voor te lezen en om zelf te lezen.’ Hebban’Dit boek is een genot om te lezen én om voor te lezen. Vol met humor en grappige observaties.’ The Sunday Times

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.