Categorieën
Libris

Een wonder met Kerstmis

Een wonder met Kerstmis 9789402560749
Koop online het boek Een wonder met Kerstmis. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 7.99. Een wonder met Kerstmis heeft EAN 9789402560749 en is geschreven door RaeAnne Thayne.

Wat zij nodig hebben, is een kerstwonder!
 
Zeven jaar geleden was Elizabeth Hamilton ten einde raad, waardoor ze de weg naar haar liefdevolle echtgenoot en twee prachtige kinderen niet meer terug wist te vinden. Net toen ze had besloten dat ze beter tijdelijk uit hun leven kon vertrekken, kreeg ze een auto-ongeluk, waardoor haar geheugen in één klap verdween. Hoewel de herinneringen aan de klank van Cassies lach, Bridgers babygeur en Lukes aanraking langzaam weer bij haar terugkwamen, bleef ze geloven dat ze niet de beste moeder of echtgenote voor hen kon zijn.
 
Nu staat Luke ineens bij haar voor de deur en vraagt of ze met hem meekomt naar Haven Point om de scheidingspapieren te tekenen. Hij is ervan overtuigd dat zij hun gezin destijds in de steek heeft gelaten en wil het hoofdstuk afsluiten. Dat blijkt nog niet zo simpel, wat het wordt al snel duidelijk dat hun gevoelens voor elkaar net zo sterk zijn als vroeger. Lukt het hen, met een beetje kerstmagie, de afgelopen jaren achter zich te laten en samen opnieuw te beginnen?

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.