Categorie├źn
Libris

Een stelletje mooie vrienden

Een stelletje mooie vrienden 9789000300297
Koop online het boek Een stelletje mooie vrienden. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 9.99. Een stelletje mooie vrienden heeft EAN 9789000300297 en is geschreven door Jacques Vriens.

Een stelletje mooie vrienden van Jacques Vriens
Schoolroman in een nieuw jasje
Bij David thuis wordt ingebroken. David, zijn vrienden Appie, Renie en Ida zijn verontwaardigd. Davids vader schakelt de politie in, maar Appie heeft daar weinig vertrouwen in. Hij schrijft op school een briefje 'De Knikker leidt de zaak. Volgens mij kan hij er niets van. We gaan vanmiddag op onderzoek uit. Afzender Appie.' Zo begint de spannende speurtocht van een stelletje mooie vrienden, waarbij door een onverwachte ontdekking hun vriendschap onder druk komt te staan.
Over Jacques Vriens en zijn schoolromans:'Niemand kan beter over de speelse, intense interactie tussen kinderen schrijven.' Abdelkader Benali in de Volkskrant
Lees nog meer schoolromans!De school is wegHa/bah naar schoolGroep acht aan de machtGroep zeven slaat terugEn de groeten van groep achtEen bende in de bovenbouwGedonder met groep acht!Die rotschool met die fijne klasAchtste-groepers huilen niet

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.