Categorieën
Libris

Een plus een is meer

Een plus een is meer 9789050119344
Koop online het boek Een plus een is meer. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 21.95. Een plus een is meer heeft EAN 9789050119344 en is geschreven door Katherine Roy.

Overal om je heen plant het leven zich voort. Zoogdieren en insecten. Vogels en reptielen. Bomen en mossen. Vissen en kikkers. Voor alles wat leeft is voortplanting even onmisbaar als voedsel, water en zuurstof.
Ontdek hoe planten en dieren zich voortplanten en hoe fascinerend dit onderwerp is. Hoe organismen elkaar ontmoeten, hun DNA delen en baby’s laten groeien. Van eekhoorn tot zalm en van vlinder tot eik.
'Eén plus één is meer' is een prachtig geïllustreerd, informatief en leerzaam boek voor nieuwsgierige kinderen, ouders en leraren over het meest fundamentele proces van het leven. Interessant voor kinderen vanaf 9 jaar, voor natuureducatie en biologieles, bovenbouw basisschool en onderbouw middelbare school.
Katherine Roy is een bekroond auteur en illustrator van diverse op wetenschap gebaseerde kinderboeken. Vertaler Geert-Jan Roebers is bioloog en schrijver, en bekend van diverse kinderboeken over de natuur.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.