Categorieën
Libris

Een monster, hoe dan?

Een monster, hoe dan? 9789025770976
Koop online het boek Een monster, hoe dan?. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Een monster, hoe dan? heeft EAN 9789025770976 en is geschreven door Liz Pichon.

'Een monster, hoe dan?' is deel 15 in de enorm populaire kinderboekenserie over Tom Groot. En in dit boek duikt er ineens een monster op in Toms leven…

Het is Tom een raadsel hoe dit rare beest in zijn leven heeft kunnen verschijnen. Is het een doedel? Is het zijn woeste zus Delia? Of is het meneer Fullerman tijdens volle maan? Voorlopig is het nog even geheim, maar het mysterie zál ontrafeld worden.

'Een monster, hoe dan?' is weer een heerlijk deel in deze knotsgekke reeks. Kinderen vanaf 9 jaar zullen er hoe dan ook om moeten schaterlachen. En terecht!

De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.