Categorie├źn
Libris

Een krekel in mijn slaapzak

Een krekel in mijn slaapzak 9789045125848
Koop online het boek Een krekel in mijn slaapzak. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.99. Een krekel in mijn slaapzak heeft EAN 9789045125848 en is geschreven door Suzanne Weterings.

Op ontdekkingstocht in de natuur
Het is hartje zomer.
Mijn voeten zijn zo blij.
Ze mogen in hun blootje.
Mijn schoenen hebben vrij.
Met je blote voeten op het gras, op je buik liggen kijken naar een mier, luisteren naar het gezoem van insecten, het plukken van de eerste rijpe framboos: buiten is er altijd iets te zien, horen, ruiken of proeven.
Met haar versjes hoopt Suzanne Weterings kinderen te inspireren om meer en beter te kijken naar planten en dieren om hen heen. Want natuur is overal, in het bos, het park, je eigen tuin of balkon.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.