Categorieën
Libris

Een geheime liefde en een vreemde zaak

Een geheime liefde en een vreemde zaak 9789047520641
Koop online het boek Een geheime liefde en een vreemde zaak. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 7.99. Een geheime liefde en een vreemde zaak heeft EAN 9789047520641 en is geschreven door Marianne Busser ; Ron Schröder.

Koen, Lot, Tom, Els en Daan vormen samen De Club Zonder Naam. Tijdens een gezellig avondje pannenkoeken eten bij buurman Bol komen Koen en Lot erachter wie zijn nieuwe vriendin is. Hun hulp is toch niet voor niets geweest! Als ceremoniemeester voor de bruiloft van juf Willeke heeft buurman Bol het erg druk. Samen met de kinderen heeft hij de leukste verrassingen voor het bruidspaar bedacht. En dan is er nog iets vreemds met Daan aan de hand. Hij komt niet meer te laat, loopt constant te dagdromen en heeft ineens geen tijd om te voetballen. Koen en Lot ontdekken al snel hoe het zit Daan is verliefd!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.