Categorieën
Libris

Echt alles over voetbal

Echt alles over voetbal 9789025772758
Koop online het boek Echt alles over voetbal. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 18.99. Echt alles over voetbal heeft EAN 9789025772758 en is geschreven door Mundial.

Tips, weetjes en geheimen: in het informatieve kinderboek 'Echt alles over voetbal' vind je, inderdaad, echt álles over voetbal.'Echt alles over voetbal' gaat over de beste spelers van de wereld, de belangrijkste toernooien, de grootste prijzen en de beste teams van vroeger en nu. Je krijgt tips van de professionals over coachen, trainen en voetbaltechnieken, maar ook voetbalschoenen en bekende voetbalkapsels komen voorbij. Duik met deze prachtige, gigantische geïllustreerde gids in de wondere wereld van het voetbal en ontdek alles wat je over deze fantastische sport moet weten. Trek je kicksen aan en maak je klaar voor de wedstrijd! Voor kinderen vanaf 7 jaar.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.