Categorieën
Libris

Dummie de mummie – De tunnel van Ptoeh

Dummie de mummie - De tunnel van Ptoeh 9789000373154
Koop online het boek Dummie de mummie – De tunnel van Ptoeh. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 17.99. Dummie de mummie – De tunnel van Ptoeh heeft EAN 9789000373154 en is geschreven door Tosca Menten.

Een hagelnieuw avontuur van Dummie de mummie!

Dummie heeft voortdurend pech, wordt alsmaar slapper en begint steeds harder te stinken. Dan wordt ook zijn scarabee nog zwart en lijken Dummies dagen geteld. Alle sporen naar een mogelijke oplossing leiden naar een nieuwe scarabee in de oude watertunnel op een Grieks eiland. Dummie, Goos en Klaas reizen er halsoverkop heen, maar de scarabee is onvindbaar en tot overmaat van ramp duikt juffrouw Friek daar op. Dan slaat het noodlot echt toe en raken Dummie en Goos verzeild in een bosbrand. Samen met juffrouw Friek vluchten ze de stokoude tunnel in. Vinden ze daar op het nippertje nog waar ze naar zoeken of is het echt te laat?

Dummie de mummie – De tunnel van Ptoeh is het razend spannende én waanzinnig grappige elfde avontuur van de leukste mummie ter wereld en zijn beste vriend. Geert Gratama maakte de grandioze illustraties. Leuk om zelf te lezen of voor te lezen voor kinderen vanaf 9 jaar.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.