Categorieën
Libris

Dogzombies voor altijd

Dogzombies voor altijd 9789025767099
Koop online het boek Dogzombies voor altijd. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Dogzombies voor altijd heeft EAN 9789025767099 en is geschreven door Liz Pichon.

Yes! 'Dogzombies voor altijd (voorlopig)' is deel 11 in de hitserie over Tom Groot, die in dit boek besluit dat zijn band de beste band ter wereld moet worden. Dat vraagt natuurlijk om een briljant plan.

Dogzombies is een topband, maar ook de top is voor verbetering vatbaar. Tom heeft besloten dat zijn groep behalve de beste band van school, óók de beste band ter wereld moet worden. Dat vraagt natuurlijk om een briljant plan. Dogzombies moet meer hitjes produceren, de krant moet worden benaderd, en er moet een muziekvideo komen. O ja, en Delia moet af en toe flink worden gepest! Maar dat even terzijde.

Net als alle vorige boeken over Tom Groot is het onmogelijk om 'Dogzombies voor altijd (voorlopig)' tijdens het lezen weg te leggen. Het moet in één ruk uit! Perfect voor kinderen vanaf 9 jaar – en ook fans van 'Het leven van een loser' zullen smullen van deze reeks.

De dagboeken van Tom Groot, die vol staan met lollige tekeningetjes en doedels, zijn al jarenlang waanzinnig populair. Sinds 2011 zijn er wereldwijd al 11 miljoen exemplaren van verkocht en de boeken verschijnen inmiddels in meer dan 40 talen. Auteur en illustrator Liz Pichon won met de serie onder andere de Roald Dahl Funny Prize voor het grappigste Britse kinderboek.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.