Categorieën
Libris

Dodenwake

Dodenwake 9789021015873
Koop online het boek Dodenwake. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 24.99. Dodenwake heeft EAN 9789021015873 en is geschreven door Stephen King.

Stephen Kings Dodenwake wordt gezien als een van zijn engste boeken ooit. Als dr. Louis Creed met zijn vrouw, drie kinderen en de kat naar het kleine plaatsje Ludlow verhuist lijkt er niets aan de hand. Niet ver achter het huis liggen twee begraafplaatsen, een voor honden en katten uit de buurt, en een veel oudere indiaanse begraafplaats waar de mensen uit het dorp magische krachten aan toeschrijven. Als de kat overreden wordt en deze op de begraafplaats achter het huis begraven wordt, komt Louis er pas achter hoeveel waarheid er in dat bijgeloof steekt, en betekent dat het begin van de ondergang van het gezin. Het boek werd twee keer verfilmd als Pet Sematary. In 1989 door regisseur Mary Lambert. En in 2019 door regisseurs Kven Kölsch en Dennis Widmyer met o.a. Jason Clarke en John Lithgow. ‘Een boek voor iedereen die zin heeft in een gruwelijk spannend verhaal.’ The New York Times ‘Het engste boek dat Stephen King ooit heeft geschreven.’ Publishers Weekly

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.