Categorieƫn
Libris

Dit is geen Cobra

Dit is geen Cobra 9789492995094
Koop online het boek Dit is geen Cobra. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.99. Dit is geen Cobra heeft EAN 9789492995094 en is geschreven door Bette Westera.

Dit is geen CoBrA
Bette Westera & Sylvia Weve
Het gouden duo Westera-Weve heeft zich kunnen uitleven in het verhaal Dit is geen CoBrA, een prentenboek voor jonge kinderen met een knipoog naar de speelse, kinderlijke, provocerende kunst van de CoBrA-kunstenaars.
‘Marie, dit is geklieder!’ Marie keek naar de jamvlek op haar jurk. ‘Ik heb het niet over die vlek,’ zuchtte juffrouw Vogel. ‘Ik heb het over je tekening. Kanaries zijn geel, met roze snaveltjes. Ze hebben pootjes, geen wielen. En je hebt alweer niet binnen de lijntjes gekleurd.’
Marie legde haar paarse kleurpotlood neer en keek naar de tekening van Peter, die naast haar zat. Zijn vogel was kanariegeel met roze en keurig ingekleurd.
Het verhaal krijgt een wonderlijke wending als zij in het geheim schilderlessen krijgt, waar zij niet meer tussen de lijntjes hoeft te schilderen en waar haar dieren wilde kleuren mogen hebben en waar kleuren sprankelen van vrijheid en speelsheid.
Het zal u niet verbazen dat Bette Westera en Sylvia Weve zich in woord en beeld als een vis in het water voelden en dat zij samen met dit nieuwe boek een nieuw pareltje hebben toegevoegd aan hun rijke oeuvre!
Een lust voor oog en oor!
– Illustrator Sylvia Weve en schrijfster Bette Westera staan garant voor uitzonderlijk en altijd verrassend werk
– kwaliteit in woord en beeld met een uitnodiging tot creativiteit
56 pag. / geb.
Prentenboek
Formaat 23,5 x 27 cm
Vormgeving Steef Lieftink
ISBN 9789492995094
NUR 273

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.