Categorieën
Libris

Dit is Dikkie Dik!

Dit is Dikkie Dik! 9789025765736
Koop online het boek Dit is Dikkie Dik!. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. Dit is Dikkie Dik! heeft EAN 9789025765736 en is geschreven door Jet Boeke.

'Dit is Dikkie Dik' is een mooi groot prentenboek boordevol flapjes over de liefste en ondeugendste kater van Nederland.

Ken jij Dikkie Dik al? Weet je waar hij woont? En waar hij slaapt? Samen met zijn vriendjes gaat hij op pad. Een natuurlijk haalt hij ook weleens kattenkwaad uit! Je ontdekt het allemaal in 'Dit is Dikkie Dik', het grote Dikkie Dik-flapjesboek. Het boek heeft een opbollend omslag en kartonnen pagina's met wel 42 flapjes waar Dikkie Dik en zijn vriendjes achter verscholen zitten. Voor kinderen vanaf 2 jaar.

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.