Categorieën
Libris

Dikkie Dik zoekboek

Dikkie Dik zoekboek 9789025774127
Koop online het boek Dikkie Dik zoekboek. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 13.99. Dikkie Dik zoekboek heeft EAN 9789025774127 en is geschreven door Jet Boeke.

Het 'Dikkie Dik – Zoekboek' is een stevig kartonboek vol zoekplaten om van alles op te zien en ontdekken, voor kinderen vanaf 2 jaar.

Samen met Dikkie Dik kunnen nieuwsgierige peuters in dit zoekboek een speurtocht houden. Op de zoekplaten, met thema's als 'Aan het strand', 'In de sneeuw' en 'In het washok', vinden ze steeds 12 items terug die in de kantlijn zijn afgebeeld. Op de boerderijplaat moeten ze bijvoorbeeld op zoek naar een schaap en een varken, en op de keukenplaat naar een appel en een ovenwant. Zo leren ze tijdens het zoeken en spelen in het 'Dikkie Dik – Zoekboek' allerlei waardevolle concepten en woorden.

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.