Categorieën
Libris

Dikkie Dik op de boerderij

Dikkie Dik op de boerderij 9789025770846
Koop online het boek Dikkie Dik op de boerderij. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 10.99. Dikkie Dik op de boerderij heeft EAN 9789025770846 en is geschreven door Jet Boeke.

'Dikkie Dik op de boerderij' is een kartonboekje met flappen waarin Dikkie Dik allerlei boerderijdieren ontmoet. Kijk en zoek samen met Dikkie Dik! Achter de stevige flappen van het vrolijke kartonboekje 'Dikkie Dik op de boerderij' ontdekken nieuwsgierige kindjes allerlei dieren die op de boerderij leven. Een koe met een vlek staat bij het hek, een haan neemt een douche onder de kraan – maar waar is Dikkie Dik nou gebleven? Voor kinderen vanaf 1 jaar. Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.