Categorieën
Libris

Dikkie Dik in de dierentuin

Dikkie Dik in de dierentuin 9789025770822
Koop online het boek Dikkie Dik in de dierentuin. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 10.99. Dikkie Dik in de dierentuin heeft EAN 9789025770822 en is geschreven door Jet Boeke.

'Dikkie Dik in de dierentuin' is een kartonboekje met flappen waarin Dikkie Dik allerlei dieren ontmoet.

Kijk en zoek samen met Dikkie Dik! Achter de stevige flappen van het vrolijke kartonboekje 'Dikkie Dik in de dierentuin' ontdekken nieuwsgierige kindjes allerlei dieren die in de dierentuin leven. De olifanten spelen in het zand, een leeuw ligt op een knots van een rots – maar waar is Dikkie Dik nou gebleven? Voor kinderen vanaf 1 jaar.

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.