Categorieën
Libris

Dikkie Dik en de kerstmuis

Dikkie Dik en de kerstmuis 9789025775667
Koop online het boek Dikkie Dik en de kerstmuis. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 11.99. Dikkie Dik en de kerstmuis heeft EAN 9789025775667 en is geschreven door Jet Boeke.

'Dikkie Dik en de kerstmuis' is het perfecte kerstverhaal voor onder de kerstboom.In 'Dikkie Dik en de kerstmuis' is Dikkie Dik weer eens ouderwets op muizenjacht. Bijna heeft hij er eentje te pakken, maar dan blijkt er ook voor Dikkie Dik wel iets heel moois onder de boom te liggen. En dat is veel makkelijker te vangen!'Dikkie Dik en de kerstmuis' is een stevig, gebonden kartonboek vol met flappen. Een echt ontdekboek dus, voor kinderen vanaf 2 jaar.Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.