Categorieën
Libris

Dikkie Dik Babyboekje

Dikkie Dik Babyboekje 9789025768829
Koop online het boek Dikkie Dik Babyboekje. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 12.99. Dikkie Dik Babyboekje heeft EAN 9789025768829 en is geschreven door Jet Boeke.

Een eerste kennismaking met Dikkie Dik, in de vorm van een superzacht en aaibaar stoffen boekje. Dat is het 'Dikkie Dik Babyboekje'!

Het 'Dikkie Dik Babyboekje' heeft een superzacht omslag, fijne heldere kleuren en lijnen, en als verrassing een spiegeltje op de laatste pagina. Doordat het bovendien verpakt is in een fraaie geschenkdoos, is dit het ideale kraamcadeau. Geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Jet Boeke maakte haar eerste Dikkie Dik-prentenboek in 1978, voor het televisieprogramma 'Sesamstraat'. Sindsdien heeft de oranje kater de harten van peuters, kleuters én hun ouders gestolen en is hij niet meer weg te denken uit de Nederlandse cultuur. Van de boeken zijn inmiddels miljoenen exemplaren verkocht.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.