Categorieën
Libris

Denksport – QuizPuzzels 2

Denksport - QuizPuzzels 2 9789493247864
Koop online het boek Denksport – QuizPuzzels 2. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 18.75. Denksport – QuizPuzzels 2 heeft EAN 9789493247864 en is geschreven door Thomas Swierts ; Tex de Wit.

VOOR PUBQUIZ-FANS EN PUZZEL-LIEFHEBBERS
Welkom in de wereld van de QuizPuzzels! Een QuizPuzzel is een combinatie van een quiz en een puzzel (vandaar de titel van dit boek). Ook in dit tweede deel worden je kennis én puzzelvaardigheden getest. Met hun unieke gevoel voor humor leiden Tex de Wit en Thomas Swierts je langs allerlei QuizPuzzels. Herken jij bijvoorbeeld de Nederlandse songfestivaldeelnemers? En weet je welke krankzinnige namen Hollywoodsterren aan hun kinderen geven? Sommige los je vlot op, andere zijn een uitdaging voor je brein; leuk om te maken zijn ze allemaal. Je kunt ze alleen oplossen, of samen. Vraag je buurman eens om hulp. Of je kleindochter. Of de pizzabezorger. Een QuizPuzzel kan eigenlijk altijd en met iedereen.
Tex de Wit (1986) is comedian en tekstschrijver. Hij is bekend van onder andere De Avondshow met Arjen Lubach en Klikbeet, won ooit een aflevering van Lingo en schreef het boek Ik heb een slimme droger.

Thomas Swierts (1989) is marien bioloog en quizvragenmaker. Hij schrijft vragen voor De Slimste Mens en organiseert pubquizzen door het hele land.
Denksport is dé puzzelmaker van Nederland en België. Of het nu gaat om een sudoku, woordzoeker, kruiswoord-raadsel of cryptogram; Denksport heeft het allemaal en op elk niveau. Ons gevarieerde puzzelaanbod is niet alleen ontspannend, maar ook nog eens goed voor het brein. Iedereen kan puzzelen met Denksport!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.