Categorieën
Libris

Debbie

Debbie 9789000394401
Koop online het boek Debbie. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 27.99. Debbie heeft EAN 9789000394401 en is geschreven door Debbie de Jong.

Ode aan een avontuurlijk leven in de Spaanse B&B

Ontdek de sprankelende wereld van Debbie de Jong in Spanje. Voor het eerst deelt ze haar levensverhaal, van haar beginjaren tot haar succesvolle carrière als tv-producent, en uiteindelijk haar gedurfde stap naar een nieuw leven aan de zonnige Costa Brava. Ook vertelt Debbie over haar romantische avontuur op televisie, waar ze haar hart verloor aan Paul.

Dit kleurrijke boek staat vol met inspiratie, tips en favorieten. Met haar lievelingsrecepten, stylingtips en de beste plekjes aan de Costa Brava – van brocantemarkten tot restaurants. Dit alles overgoten met humor en een knipoog. Haal met dit boek een stukje inspiratie van Debbie in huis!

Dit boek, bruisend en levendig als Debbie zelf, neemt je mee op reis naar Spanje – naar haar betoverende B&B’s Can Portell en Mas Ferrer.

‘Neem geen voorschot op je sores, vier het leven en hang vooral zelf de slingers op – een ander doet het niet altijd voor je.’

Debbie de Jong werkte als tv-producent voordat ze besloot het roer om te gooien en met haar toenmalige partner en twee kinderen Sam en Roos naar Spanje te verhuizen, waar ze nu haar succesvolle B&B’s Can Portell & Mas Ferrer by 123ole runt. Ze werd landelijk bekend toen ze op televisie de liefde vond met Paul.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.