Categorieën
Libris

De zondebok

De zondebok 9789403132556
Koop online het boek De zondebok. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. De zondebok heeft EAN 9789403132556 en is geschreven door Kasper van Beek.

Jonas van der Valk ontwaakt in een onbekende hotelkamer en kan zich niet herinneren hoe hij daar terecht is gekomen. Verward en verdwaald probeert hij de weg terug naar huis te vinden, maar hij merkt al snel dat de wereld onbegrijpelijk is veranderd. In zijn oude buurtkroeg krijgt Jonas te horen dat het vijftien jaar later is dan hij zelf denkt. Hij heeft al die tijd in de gevangenis gezeten, omdat hij zijn vrouw Sanne had vermoord terwijl hun jonge kinderen lagen te slapen.
Voor zijn gevoel is er maar één dag voorbijgegaan, maar Jonas kan de realiteit niet ontkennen. In totale ontreddering zoekt hij houvast bij zijn zus Maddy, die vanuit Kopenhagen meteen naar hem toe komt. Met haar hulp ontdekt Jonas dat hij vervroegd is vrijgelaten. Maar waarom kan hij zich niks herinneren? En wat is er precies gebeurd die nacht, vijftien jaar geleden, toen zijn schijnbaar perfecte leven in een explosie van geweld voorgoed veranderde?

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.