Categorie├źn
Libris

De zomers

De zomers 9789046831465
Koop online het boek De zomers. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 26.99. De zomers heeft EAN 9789046831465 en is geschreven door Alice Elliott Dark.

'Uiterst boeiende en meesterlijk geschreven roman over twee vrouwen die al tachtig jaar met elkaar bevriend zijn.' The New York Times

De beroemde, bewust alleenstaande kinderboekenschrijfster Agnes Lee is al tachtig en maakt zich zorgen over haar nalatenschap. En dan vooral over Fellowship Point, het prachtige stukje land aan de kust van Maine dat al vele generaties in bezit is van een aantal bevriende families, maar waar nu projectontwikkelaars op azen.
Agnes heeft er van kinds af aan haar zomers doorgebracht, net als haar beste vriendin Polly, een van de mede-eigenaren. Polly is in alles Agnes' tegenpool. Zij heeft haar eigen ambities opgeofferd om zich aan haar gezin te kunnen wijden. Wanneer er onenigheid ontstaat over Fellowship Point, komt Polly klem te zitten tussen de wens van haar vriendin en van haar kinderen.
Tegelijkertijd probeert de jonge redactrice Maud Agnes over te halen tot het schrijven van haar memoires, wat lang verborgen herinneringen en geheimen naar boven haalt, met verstrekkende gevolgen voor iedereen.
De zomers is een grootse en meeslepende roman over een levenslange vriendschap, tegen de achtergrond van de 20ste eeuw.

'Met een rijkdom aan personages, prachtige setting en een fijn web van verhaallijnen waan je je in een Victoriaanse roman – met zeer actuele thema's.' LA Review of Books

'Het lezen van deze roman voelt alsof je een lange, heerlijke zomer doorbrengt aan de kust van een kleurrijk schiereiland in Maine.' Bookpage

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.