Categorieën
Libris

De Zoete Zusjes zijn de baas

De Zoete Zusjes zijn de baas 9789043933728
Koop online het boek De Zoete Zusjes zijn de baas. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. De Zoete Zusjes zijn de baas heeft EAN 9789043933728 en is geschreven door Hanneke de Zoete.

In ‘De Zoete Zusjes zijn de baas’, geschreven door Hanneke de Zoete, gaan de Zoete Zusjes Saar en Janna protesteren. Want grote mensen zeggen altijd nee, en ze spelen de baas over kinderen. Maar waarom eigenlijk? Kinderen kunnen ook heel goed de baas zijn! Dus organiseren de Zoete Zusjes de allerleukste dag van het jaar: ja-dag, waarop kinderen voor één dag de baas zijn. Zij bepalen álles. En zo gebeuren er alleen maar leuke dingen op ja-dag: van een koekjesontbijt tot stampen in de plassen, je haren roze verven en uit eten in je pyjama.
Een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die zelf willen lezen. De uitvoering van dit (voorlees)boek is mooi gebonden, vrolijk geïllustreerd door Iris Boter en met glitters op het omslag. Dat maakt dit boek ook een perfect cadeau voor elk kind. Ter gelegenheid van een verjaardag, diploma, verhuizing, Sinterklaas, Kerstmis, of gewoon zomaar.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.