Categorieën
Libris

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas

De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas 9789043922494
Koop online het boek De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 8.99. De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas heeft EAN 9789043922494 en is geschreven door Hanneke de Zoete.

‘De Zoete Zusjes vieren Sinterklaas’ is hét sinterklaasboek van nu. De zusjes Saar en Janna kunnen haast niet wachten totdat Sinterklaas weer in Nederland aankomt. Natuurlijk staan ze de Sint en zijn pieten op te wachten bij de intocht, mogen ze hun schoen zetten, kijken de zusjes naar het Sinterklaasjournaal en vieren ze pakjesavond. Op school kan Janna een echt pietendiploma verdienen! Maar Saar en Janna vinden het ook spannend. Door alle drukte vergeet Janna haar brief aan Sinterklaas te geven, weet hij nu wel wat ze als cadeautje wil op pakjesavond?
Bekend van YouTube-kanaal De zoete zusjes. Met heel veel illustraties in kleur van Iris Boter, een zoekplaat én een recept voor pepernoten!
Het avontuurlijkste cadeau voor alle kinderen die niet kunnen wachten tot zij hun schoen weer mogen zetten! Vol verwachting klopt hun hart..

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.