Categorieën
Libris

De Zoete Zusjes gaan op vakantie

De Zoete Zusjes gaan op vakantie 9789043922760
Koop online het boek De Zoete Zusjes gaan op vakantie. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 15.99. De Zoete Zusjes gaan op vakantie heeft EAN 9789043922760 en is geschreven door Hanneke de Zoete.

Hoera, de Zoete Zusjes hebben vakantie! Maar waar gaan Saar en Janna dit jaar hun spannende avonturen beleven? In ‘De Zoete Zusjes gaan op vakantie’, geschreven door Hanneke de Zoete, ga je met de Zoete Zusjes mee op reis naar een prachtig eiland.

Spreken ze daar wel Nederlands? Dat maakt niet uit, als er maar genoeg te doen is! Je kunt er strandjutten, ijsjes eten, fietstochten maken, mee met de vissersboot, wadlopen en zelfs zeehonden zien. Samen met papa, mama en broer Bram beklimmen Saar en Janna een oude vuurtoren, wandelen ze over een blotevoetenpad en bezoeken ze het Juttersmuseum. En wat vindt Saar in zee? Is dat soms flessenpost? Het wordt een vakantie om nooit te vergeten!

Een heerlijk boek om voor te lezen vanaf 4 jaar of voor kinderen vanaf 7 jaar die zelf willen lezen. Het boek is mooi gebonden en vrolijk geïllustreerd door Iris Boter. Een perfect cadeau voor elk kind dat van spannende (vakantie)avonturen houdt! Ter gelegenheid van een verjaardag, diploma, Sinterklaas, Kerstmis of gewoon zomaar.

Gouden Boek
‘De Zoete Zusjes gaan op vakantie’ is door Stichting CPNB bekroond met een Gouden Boek. Voor kinderboeken betekent dit dat er meer dan 75.000 exemplaren zijn verkocht.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.