Categorieƫn
Libris

De zeven eigenschappen van een sterk gezin

De zeven eigenschappen van een sterk gezin 9789047013839
Koop online het boek De zeven eigenschappen van een sterk gezin. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 12.99. De zeven eigenschappen van een sterk gezin heeft EAN 9789047013839 en is geschreven door Stephen Covey.

In deze ingekorte versie van ‘De zeven eigenschappen van een succesvol gezin’ legt Stephen Covey zijn wereldberoemde eigenschappen uit aan de hand van herkenbare gezinssituaties. Met tips en gesprekspunten om het direct in de praktijk te brengen met tieners en kinderen.
Hoe overwin je negatieve emoties, hoe geef je feedback en hoe maak je tijd voor elkaar? Covey laat in ‘De zeven eigenschappen van een succesvol gezin’ zien hoe je een stabiel en liefdevol gezin op kunt bouwen, waarvan de positieve effecten generaties lang zullen doorwerken. Een inspirerend en praktisch boek voor iedereen die op zoek is naar een sterke en harmonieuze thuisbasis

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.