Categorieën
Libris

De vrouwen van Fenley Hall

De vrouwen van Fenley Hall 9789026363825
Koop online het boek De vrouwen van Fenley Hall. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 22.99. De vrouwen van Fenley Hall heeft EAN 9789026363825 en is geschreven door Jennifer Ryan.

In De vrouwen van Fenley Hall nemen vier vrouwen deel aan een kookwedstrijd. Het zal hun leven voorgoed veranderen…
Engeland, 1942. De Tweede Wereldoorlog duurt al twee jaar en ook op het Engelse platteland hebben de mensen het zwaar. De nazi’s hebben de voedseltoevoer afgesneden en alle levensmiddelen zijn op rantsoen. In een poging huisvrouwen te helpen toch iets lekkers op tafel te zetten organiseert het bbc-radioprogramma The Kitchen Front een kookwedstrijd. De hoofdprijs is een baan als de allereerste vrouwelijke medepresentator van het programma.
Voor vier heel verschillende vrouwen betekent de wedstrijd een unieke kans op een beter leven. Een jonge weduwe wil ervoor zorgen dat haar kinderen een dak boven het hoofd houden, een keukenmeid wil zelfstandigheid, een adellijke dame wil ontsnappen aan haar rijke maar gewelddadige echtgenoot en een chef-kok wil de mannen aan de top van haar vakgebied uitdagen.
De vier vrouwen zetten alles op alles om de competitie te winnen, zelfs als ze daarvoor soms de regels moeten overtreden. Maar zal de wedstrijd die de gemeenschap bij elkaar moest brengen niet juist voor verdeeldheid zorgen?
De vrouwen van Fenley Hall van Jennifer Ryan is een levendige en meeslepende roman over de kracht van vrouwen.
'Een positief en opbeurend verhaal, zo rustgevend als een kop earl grey op een sombdere ochtend.'- Booklist
‘Een fantasievolle en rijke roman. Liefhebbers van historische romans en kookwedstrijden kunnen hun hart ophalen.’ – Kirkus Reviews
‘Schitterend. Lezers die houden van Tweede Wereldoorlog-romans zullen hiervan genieten.’ – Publishers Weekly

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.