Categorieën
Libris

De Vertelsels van Baker de Bard

De Vertelsels van Baker de Bard 9789061698890
Koop online het boek De Vertelsels van Baker de Bard. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 14.90. De Vertelsels van Baker de Bard heeft EAN 9789061698890 en is geschreven door J.K. Rowling.

In februari 2009 verscheen de Nederlandse vertaling van The Tales of Beedle the Bard. De vertelsels van Baker de Bard is het boek dat Albus Perkamentus naliet aan Hermelien Griffel om Harry Potter te helpen bij het vernietigen van Voldemorts gruzielementen. Het zijn vijf toversprookjes die door Hermelien uit de oorspronkelijke runen zijn vertaald, geïllustreerd door J.K. Rowling. Professor Albus Perkamentus voorzag de vertelsels van uitgebreide aantekeningen.J.K. Rowling schenkt de volledige opbrengsten aan de Children's High Level Group, een instelling voor onder andere kinderen die onder slechte omstandigheden in tehuizen moeten leven.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.