Categorieën
Libris

De vermiste fee

De vermiste fee 9789000379934
Koop online het boek De vermiste fee. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 16.99. De vermiste fee heeft EAN 9789000379934 en is geschreven door Anna Ruhe.

Tweede deel van succesvolle jeugdboekenserie van Anna Ruhe.Op naar het tweede avontuur met Maxi van Fluks, de beste wensvervuller aller tijden! Maxi ontdekt een oud modelschip in de winkel van Paula’s vader, precies op feeënformaat! En het wordt nog mooier: in het ruim van het zeilschip staat een mysterieuze kist die Maxi doet denken aan de feeënwereld. Wat zou erin verstopt zitten? Plotseling verdwijnt Maxi spoorloos. En moet Paula de strenge opperfeeën om hulp vragen. De kleine fee moet tenslotte worden gered!Bestsellerauteur Anna Ruhe, bekend van De magische apotheek, betovert haar lezers opnieuw met een kinderboekenpersonage vol humor en charme!• Tweede deel van avontuurlijke kinderboekenserie• Illustraties van Max Meinzold en vertaald door Merel Leene• Binnen een maand ruim 4.000 exemplaren verkocht van deel 1!• Van de succesvolle De magische apotheek-serie werden bijna 100.000 exemplaren verkocht!• Voorlezen vanaf 5 jaar, zelf lezen vanaf 7 jaar’Maxi van Fluks – Een eigenwijze fee is een geweldig boek om zelf te lezen of om voor te lezen. Een groot avontuur dat vanuit Paula heel beeldend en vlot is geschreven. Jonge kinderen kunnen zich in de situatie verplaatsen en zijn betrokken.’ HebbanMeer lezen over Maxi van Fluks?Een eigenwijze feeDe vermiste feePas op voor deze fee!Altijd chaos met deze fee!

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.