Categorieën
Libris

De verloren held

De verloren held 9789022562857
Koop online het boek De verloren held. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 21.99. De verloren held heeft EAN 9789022562857 en is geschreven door Rick Riordan.

Jason heeft een probleem. Hij kan zich niets meer herinneren van voordat hij wakker werd in een schoolbus. Hand in hand met een meisje dat zijn vriendinnetje Piper blijkt te zijn. Hij schijnt op een kostschool te zitten voor 'slechte kinderen' en heeft een beste vriend genaamd Leo. Hoe hij hier terecht is gekomen? Geen idee, maar iets is goed mis aan dit plaatje.Piper heeft een geheim. Haar vader wordt al drie dagen vermist en sinds die tijd heeft ze levendige nachtmerries die haar lijken te waarschuwen voor een groot gevaar. Op de een of andere manier kan haar vriendje zich haar niet meer herinneren en de schoolexcursie wordt verstoord door een aanval van vreemde wezens.Piper wordt samen met Jason en Leo meegenomen naar Kamp Halfbloed. En wat er daar aan de hand is…Lees verder over de helden van Olympus:De verloren heldDe zoon van NeptunusHet teken van AthenaHet huis van HadesHet bloed van Olympus***Meer van Rick Riordan:De Percy Jackson en de Olympiërs-serieDe beproevingen van Apollo-serieDe avonturen van de familie Kane-serieMagnus Chase en de goden van Asgard-serie***Percy Jackson en de andere heldenPercy Jackson en de Griekse godenKamp Halfbloed VertrouwelijkDe zon en de sterDochter van de diepzee

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.