Categorieën
Libris

De troon van vuur

De troon van vuur 9789000342433
Koop online het boek De troon van vuur. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 21.99. De troon van vuur heeft EAN 9789000342433 en is geschreven door Rick Riordan.

Rick Riordan is niet alleen een meesterkenner van de Griekse en Romeinse mythologie, ook de Egyptische goden komen tot leven in deze serie.
In dit tweede deel van De avonturen van de familie Kane moeten Carter en Sadie, de kinderen van de briljante Egyptoloog Julius Kane, op zoek naar een eeuwenoud boek. Hun reis voert hen over de hele wereld, waarbij ze constant worden tegengewerkt door duistere krachten die alles en iedereen in chaos willen dompelen.
Lees verder over de familie KaneDe rode piramideDe troon van vuurDe schaduw van de Slang***Meer van Rick Riordan:De Percy Jackson en de Olympiërs-serieDe helden van Olympus-serieDe beproevingen van Apollo-serieMagnus Chase en de goden van Asgard-serie***Percy Jackson en de andere heldenPercy Jackson en de Griekse godenKamp Halfbloed VertrouwelijkDe zon en de sterDochter van de diepzee

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.