Categorieën
Libris

De rode piramide

De rode piramide 9789022568415
Koop online het boek De rode piramide. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 21.99. De rode piramide heeft EAN 9789022568415 en is geschreven door Rick Riordan.

Rick Riordan komt met een opwindende nieuwe serie: De avonturen van de familie Kane, waarin de lang verloren gewaande Egyptische goden weer tot leven komen! Van De rode piramide werden in de V.S. in de eerste week na verschijnen maar liefst 100.000 exemplaren verkocht.Nadat hun moeder stierf hebben Sadie en Carter elkaar nauwelijks meer gezien: Sadie woont bij hun grootouders, en Carter zwerft met hun vader, de beroemde Egyptoloog Julius Kane, over de wereld. Tot Kane zijn kinderen weer bijeenbrengt in Londen voor een experiment; een experiment dat gruwelijk misloopt. Kane wekt per ongeluk de afschrikwekkende Egyptische god Seth tot leven. Kane verdwijnt spoorloos en Sadie en Carter komen erachter dat nog meer Egyptische goden tot leven dreigen te komen. Kunnen zij het geheim van hun familie ontrafelen voor het te laat is?Lees verder over de familie KaneDe rode piramideDe troon van vuurDe schaduw van de Slang***Meer van Rick Riordan:De Percy Jackson en de Olympiërs-serieDe helden van Olympus-serieDe beproevingen van Apollo-serieMagnus Chase en de goden van Asgard-serie***Percy Jackson en de andere heldenPercy Jackson en de Griekse godenKamp Halfbloed VertrouwelijkDe zon en de sterDochter van de diepzee

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.