Categorieƫn
Libris

De ring van koning Salomo

De ring van koning Salomo 9789024569328
Koop online het boek De ring van koning Salomo. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 19.99. De ring van koning Salomo heeft EAN 9789024569328 en is geschreven door Lida Dijkstra ; Martijn van der Linden.

Hervertelling over de ring van koning Salomo door Lida Dijkstra, die eerder met Verhalen voor de vossenbroertjes een Vlag en Wimpel won. Martijn van der Linden maakte de prachtige illustraties. Koning Salomo is een wijze, oude koning. Met zijn magische ring kan hij met demonen en engelen praten. Als op een dag zijn ring verdwijnt, gedraagt de koning zich heel erg vreemd. Wat is er aan de hand? Een weesjongen die in het paleis werkt, weet langzaam maar zeker het mysterie te ontraadselen…Voor kinderen vanaf 8 jaar. Over Verhalen voor de vossenbroertjes: Voorlezen is op deze manier een feestje.'Jaapleest.nl'Lida Dijkstra schreef een prachtig en geestig verhaal met een wel heel bijzondere invalshoek (…). Wat heb ik van dit verhaal genoten!'Rietje Nivard, De Kinderboekwinkel, Amsterdam'Ze maakte een fantastisch, prijzenswaardig boek.'Thomas de Veen, NRC Handelsblad

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.