Categorieën
Libris

De ridder zonder billen doeboek

De ridder zonder billen doeboek 9789000393244
Koop online het boek De ridder zonder billen doeboek. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 10.00. De ridder zonder billen doeboek heeft EAN 9789000393244 en is geschreven door Levina van Teunenbroek.

Een BILjant doeboek met de ridder zonder billen in de hoofdrol!

Wie kent de ridder zonder billen niet? Deze dappere huilebalk heeft inmiddels de harten van talloze peuters en kleuters veroverd en ook de andere delen uit deze topserie zijn niet meer weg te denken uit de boekhandel. In dit doeboek passeren alle kleurrijke personages uit de eerdere prentenboeken de revue in de vele puzzels, kleurplaten, knutsels en recepten (wel samen met mama en papa maken natuurlijk!).

Zoek je weg door het Billenbos-doolhof, bak billenkoekjes, maak je eigen memoryspel, volg een superchique prinsessenles, doe mee met de spierballenworkout en leer de personages uit het Koninklijke Billoze Paleis een beetje beter kennen. Het perfecte vakantieboek en een must voor fans van de serie!

Dit doeboek biedt uren vermaak voor  kinderen vanaf 4 jaar. Ook geschikt voor kinderen die de prentenboeken over de ridder zonder billen en zijn familie (nog) niet kennen. Van de boeken uit deze succesvolle serie zijn al ruim 150.000 exemplaren verkocht!

Lees ook de andere delen uit de Ridder zonder billen-serie:

De ridder zonder billen
De prins zonder billen
Het prinsesje zonder stank
De koning zonder spierballen
De ridder zonder billen – kartonboek

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.