Categorieën
Libris

De relatie-apk

De relatie-apk 9789400511842
Koop online het boek De relatie-apk. Dit boek wordt aangeboden door Libris voor de prijs 23.99. De relatie-apk heeft EAN 9789400511842 en is geschreven door Nynke Nijman.

Geef je relatie het onderhoud, de liefde en aandacht die ze nodig heeft, met deze inzicht gevende en toepasbare relatie-apk.
In De relatie-apk helpt psycholoog/relatietherapeut drs. Nynke Nijman je het noodzakelijke onderhoud aan je relatie te plegen.
De meeste mensen die zij in de praktijk ziet, zijn ermee opgehouden om met elkaar in gesprek te gaan. Ze denken betrokken te zijn bij de relatie, maar zijn elkaar al lang uit het oog verloren. In therapie gaan is dan voor veel mensen een laatste redmiddel.
Nynke vindt dat we onze relatie moeten zien als iets wat continu onderhoud en bewuste aandacht nodig heeft, zodat we veel complexere relationele problemen voor kunnen blijven.
Elk thema in een relatie – seks, communicatie, kinderen, schoonfamilie – komt aan bod en je krijgt concrete tips, praktijkvoorbeelden en vooral manieren mee om weer naar elkaar te leren luisteren, elkaar te begrijpen én elkaar lief te hebben.

Libris is de boekhandel voor kinderboeken. Boeken vanaf 20 euro worden gratis bezorgd binnen Nederland. Mogelijkheid om te ruilen via meer dan 220 lokale boekhandels.